13 Temmuz 2017 Perşembe

HTML Dersleri - Sayfa Yapısı


Bir Önceki Dersimizde HTML'ye Giriş Yaptık Basit Şekilde Temel Kodları Anlattık Şimdi İse Basit Şekilde Sitenin Yapısını Anlatacağım.Bir Önceki Dersimize Buradan Gidebilirsiniz.Şimdi Dersimize Geçelim.

HTML Sayfa Yapısı

Öncelikse Sayfa Yapısından Kastım Sayfadaki Divlerin Dizilişi Yani Header(Banner Kısmı En Üst),Nav(Yani Menü Kısmı),Section(Yani İçerik Kısmımız), Aside (Yani Sağ Veya Sol Menü Kısmımız) Ve Footer(En Alt Kısım).Sayfa Yapısı Bunlardan Oluşur.


Yukarıdaki Resmi Ben Kendi Kafamdan Çizdim Eğer Sizde İsterseniz Sayfa Yapısını Böyle Yapabilirsiniz Tabi Bu Ne Sitesi Yapacağınızada Bağlı Blog Sitesi Veya Basit Bir Site Yapmak İçin İdeal Bir Tasarımdır. Siz İsterseniz Başka Tasarımlarda Yapabilirsiniz. Örneğin Aside(Yan Menü)
Sağda Değilde Solda Olabilir. Veya Hiç Olmayabilir. Tamamen Size Kalmış Bir şey Veya Eğer Bir Web Tasarımcıysanız Müşterinin İsteğine Kalmış.



Şimdi İse Testimizi Çözelim


0 yorum:

Yorum Gönder

Konu Hakkındaki Yorumlarınız Ve Düşünceleriniz Bizim En Değerli Kaynağımızdır. Lütfen Bir Yorumlarınızı Ve Düşüncelerinizi Eksik Etmeyin... :)