21 Temmuz 2017 Cuma

Blog Açma Tüyoları - Yazarlık İpuçları


Bir Önceki Bilgide Google'nin Gizli Oyunları Konumuzu Anlanmıştım. Şimdi İse Yazarlığa Başlayacaklara İpuçları Vereceğim. Bir Önceki Dersimize Buradan Ulaşabilirsiniz.

Yazarlığa Başlayacaklara İpuçları

Yazarlığa Başlayacaklar İçin Öncelikle Bazı Sitelere Bakarak Fikir Sahibi Olmalarını Tavsiye Ediyorum. Çünkü Yazarlık Hakkında Pek Bilginiz Yok İse Bu Makalemizde Veya Başka Makalelerden Faydalanarak Biraz da Olsa Bilgi Sahibi Olabilirsiniz.

Özgün Olun

Eğer Yazarlık Yapacaksınız Kesinlikle Özgün Olmalısınız. Kendi Yazılarınız İle Kendi Bilgileriniz İle Kendi Diliniz İle Yazmanızı Tavsiye Ediyorum. Hem Başkasının Yazdığı Bilgileri Kopyalayıp Yapıştırmak Size Hiçbir şey Kazandırmaz Aksine Size Kötü Şeyler Katar. Özgün Oluğunuz Taktirde Kendi Kitlenizi Oluşturabilirsiniz.

Görsel Kullanın

Blogunuzda Görsel Kullanmak Özellikle Kendinize Ait Görselleri Veya Yazacağınız Konuyla Alakalı Resimler Sizin İşinizi Ve Okuyan Kişinin İşini Kolaylaştıracaktır. Görsel İle O Konuyu Akılda Kalıcı Hale Getirirsiniz. Ve Böylece Okuyan Kişi Okuduğu Yazıyı Rahatlıkla Hatırlayabilecek.

Reklam Yapmaya Çalışın

Reklam Yapmaya Çalışın Dediğimde Hemen Korkmayın Maddi Durumunuz Yoksa Veya Para Harcamadan Yapacaksanız Dost Bloglar Edinin Ve Karşılıklı Tanıtım Yazıları Reklamlaşma Link Takasları Yapabilirsiniz. Dost Blogları Ziyaret Edin Ve Onlarda Sizi Ziyaret Etsin Yazdığınız Yazıların Altına Karşılıklı Yorum Yapın. Eğer Paranız Var İse SEO Çalışması Veya Ziyaretçi Sayısı Yüksek Sitelere Reklam Vererek Reklamınızı Yaptırabilirsiniz.

Sürekli Yazın

Sitenizi Sürekli Güncel Tutmaya Çalışın. Güncel Tutmadan Kastım En Azından Günlük 1 Yazı Paylaşın Ama Bunu Tabi ki de Özgün Olarak Kendi Yazılarınız İle Yapın. Blogunuzu Güncel Tutmanız Siteniz Açısından Gayet Etkili Olacaktır.

Sosyal Medyayı Kullanın

Sosyal Medyayı Kullanmanız Blogunuz Açısından Belkide En Etkililerinden Birisi. Sosyal Medyayı Açarken Blogunuzun Adına Açın. #Hashtag Kullanın Yazdığınız Yazıları Paylaşırken Hashtag Kullanmanız Sosyal Medyada Arayan Kişinin Sizi Bulmasında Daha Etkili Olacaktır. Sosyal Medyada Paylaştığınız Yazılarda Görsel Kullanmaya Çalışın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Konu Hakkındaki Yorumlarınız Ve Düşünceleriniz Bizim En Değerli Kaynağımızdır. Lütfen Bir Yorumlarınızı Ve Düşüncelerinizi Eksik Etmeyin... :)